CSM info pro přihlášené

Milí účastníci CSM, milí rodiče,

setkání mládeže se nám blíží, na email už Vám určitě přišly i podrobnější informace se seznamem věcí, které je třeba vzít si sebou. Prosím tento meil si ještě důkladně prostudujte, ať doma nenecháte nic důležitého.

Doprava: do Hradce Králové pojedeme společně vlakem. Jízdenky i s místenkami v kupé na cestu tam i zpět jsem koupila hromadně. Pro každého účastníka mladšího 18 let je konečná cena 280 Kč. Pokud Vám to vyhovuje, můžete mi tuto částku poslat na účet 2100846758/2010.

Sraz bude v úterý 9. srpna v 11 hodin na vlakovém nádraží ve Zlíně. Osobní vlak nám pojede v 11:22, v Otrokovicích přestoupíme na Slovácký expres a v Pardubicích přestoupíme na osobák do Hradce Králové. Následně se půjdeme společně zaregistrovat a ubytovat.

Setkání končí v neděli 14. srpna po 12 hodině. Zpět vyjedeme z Hradce ve 13:04 a v Pardubicích přestoupíme na rychlík (Slovácký expres, 13:57) směr Otrokovice. Osobní vlak na Zlín zde nenavazuje, proto bude rozchod již v Otrokovicích. Vlak má psaný příjezd v 16:07. Chtěla bych Vás upozornit, že sama budu vystupovat už v Olomouci kvůli navazujícímu táboru, ale věřím že všichni ostatní zvládnou společně vystoupit v Otrokovicích.

Ubytování: ohledně ubytování nemám bližší informace, jen ty, které se dočtete v emailu od pořadatelů. Pokud by nastala situace, že bychom nemohli bydlet pospolu (v těsné blízkosti), měli bychom vždy alespoň ráno společný odchod na program.

Co s sebou: řiďte se prosím emailem od organizátorů, z důležitých dokumentů si nezapomeňte kartu mladších, prohlášení o bezinfekčnosti, kartu zdravotní pojišťovny, léky. Dále jídlo na úterý (stravování je zajištěno až od středečního rána), plavky (hodí se, pokud by byly otevřené sprchy), powerbanky (nabíjení telefonů bývá občas problematické), peníze, malý batůžek, karimatku/ piknik deku na program, karimatku na spaní (hamaky nechte doma), spacák, … viz email.

Organizace: na setkání jedeme společně, nicméně program bude bohatý a budeme si moct vybírat z široké nabídky možností, proto není nutné, abychom byli stále pospolu. PROSÍM: nikdo nebude chodit sám a budu ráda, když budu mít vždy alespoň hrubou představu o tom, kde jste. Ráno bychom si vždy dali sraz a šli na program společně. Byla bych ráda, kdybychom se domluvili na nějaký večerní čas, kdy se všichni už vrátíte na své ubytování a pošlete mi SMSku. Upozorňuju, že i ubytovací zařízení se na noc zamykají. Podrobně se domluvíme ještě ve vlaku.

Prosím všechny účastníky, aby si uložili moje číslo 605 405 643.

Pokud jste už teď zvědaví, co se bude na setkání dít, můžete se podívat na oficiální stránky na program /https://celostatnisetkanimladeze.cz/index.php/program/.

Prosím zkontrolujte, že jsem v následujícím seznamu na žádného účastníka nezapomněla: Jonáš Bobál, Amča Skřivánková, Lukáš Slovák, Franta Ponížil, Magda Žáčková, Pavlínka Žáčková, Verča Ponížilová, Matěj Ponížil, Tobi Müller, Kryštof Černošek, Barča Čubová, Kryštof Kotal, Matěj Kotal, Maty Plšek, Franta Holeňák, Šimon Knápek.

Těším se na Vás

Marky Knápková